februarie 28, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Școala online: Ce i-a dat prin cap unui elev pentru a scăpa să fie deranjat de profesori cu vreo întrebare. ”Nu trebuie să-și facă griji cu privire la educația sa, e un adevărat geniu”

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

Se pare că școala online i-a făcut pe unii elevi să-și arate inventivitatea la cote maxime doar pentru a scăpa să fie deranjați de profesori cu vreo întrebare în timpul orelor.

Elevii trebuie să aibă microfonul și camera activate în timpul cursurilor lor virtuale prin Skype, Zoom sau orice alt instrument. Dar adevărul este că există lucruri pe care nu le pot controla, cum ar fi conexiunea la Internet.

O profesoară din Bristol, Anglia, a petrecut săptămâni întregi „ignorând” pe unul dintre elevii săi pentru că a crezut că a sa conexiune la Internet îi joacă feste. Din acest motiv, nu i-a pus nicio întrebare la cursurile online. Pe ecran, în dreptul elevului, apărea: ”Reconectat”. Astfel, a reușit să-și păcălească profesoara multă vreme, profesoară care l-a ignorat văzând că tot are probleme cu conexiunea la Internet.

„Băiatul nu trebuie să-și facă griji cu privire la educația sa, el este deja un adevărat geniu”, a spus soțul profesoarei care a descoperit ce făcea elevul. Dar se pare că acest mic „creier tehnologic” nu este singurul deoarece și alții au făcut lucruri similare.

O altă mamă povestește cum fata ei își pusese iPad-ul în fața laptopului și, cu căștile în urechi, asculta Netflix, de fapt, dar părea că urmărește cursul, păcălind astfel profesorul.

Alții și-au creat o poză de profil ”în mișcare” astfel încât să pară că sunt la laptop, scrie 20min.es.

Sursa: Dcnews

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).