September 17, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Un bărbat arestat preventiv pentru omor a decedat în Centrul de Reținere al I.P.J. Teleorman

0 0
1 min read
0 0
Read Time:52 Second

Un bărbat de 54 de ani, arestat preventiv, a fost găsit decedat într-una dintre camerele de deținere din Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Teleorman. Surse apropiate anchetei spun că bărbatul s-a sinucis cu un obiect ascuțit improvizat. 

”La data de 25 ianuarie 2021, în jurul orei 11:30, în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Teleorman, polițiștii aflați în timpul serviciului au constatat că, în una dintre camerele de deținere, un bărbat este în stare de inconștiență,iar în urma manevrelor de resuscitare a fost declarat decesul….spun oficialii IPJ Teleorman 

Este vorba despre un bărbat, în vârsta de 54 de ani, pe numele căruia exista emisă o măsură privativă de libertate, din data de 15.12.2020, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. 

În cauză, a fost constituită o echipă de cercetare complexă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, efectuându-se cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii evenimentului.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).