September 16, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Daniel Cristian Stan, față în față cu Ministrul Educației: Dincolo de promisiuni, așteptăm cu interes legea bugetului de stat!

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a participat astăzi alături de alți primari de municipii, la o întâlnire cu Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educației. Cele mai importante teme au fost legate de bursele elevilor, finanțarea cheltuielilor materiale ale unităților de învățământ susținute de bugetul local și asigurarea sumelor necesare pentru transportul elevilor. 

”În cursul acestei dimineți, alături de domnii Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca si președinte AMR, Constantin Toma, primarul municipiului Buzău și președinte executiv AMR, Mircia Gutău, primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, am participat la o întâlnire cu domnul Sorin Mihai Cîmpeanu, Ministrul Educației.

Pe agenda întrevederii s-au aflat teme importante care au ținut de sustenabilitatea burselor pentru elevii din învățământul preuniversitar (suportate în acest moment exclusiv de către administrațiile locale), finanțarea cheltuielilor materiale ale unităților de învățământ (în contextul în care standardul de cost aferent a crescut cu numai 17% în 4 ani), asigurarea sumelor necesare pentru transportul elevilor sau stabilirea unui standard de cost pentru antepreșcolari (creșele fiind finanțate în acest moment integral din bugetul local)!

Dincolo de promisiuni, așteptăm cu interes legea bugetului de stat, act normativ de natură să lămureasca dacă educația din România reprezinta sau nu o prioritate pentru actualul Guvern, mai ales în contextul în care municipiul Târgoviște a fost ignorat total, mai bine de un an, sub aspectul finanțării….a susținut primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).