martie 4, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Marcel Ciolacu s-a vaccinat: M-am imunizat, dar după mama mea. Nu aș fi putut înaintea ei

0 0
1 min read
0 0
Read Time:55 Second

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, împreună cu mama sa, s-au vaccinat vineri împotriva coronavirusului. Social-democratul a ținut să precizeze că s-a imunizat abia după ce s-a asigurat că mamei sale, bolnavă cronic, i-a fost administrat serul.

Ciolacu a postat pe rețeaua socială și un colaj de imagini cu el și cu mama sa, de la centrul unde au primit prima doză de vaccin anti-Covid-19.

“Astăzi m-am vaccinat. Dar după mama mea! Nu aș fi putut niciodată să mă vaccinez înaintea ei, unul dintre numeroșii bolnavi cronici din România”, a scris liderul Partidului Social Democrat.

Acesta a transmis și că Executivul ar trebui ia măsuri pentru ca toți cei vulnerabili în fața virusului să poată fi imunizați.

“Înainte de a fi caraghioși, cei din Guvern ar trebui să facă mai mult pentru persoanele cu adevărat vulnerabile. Pentru cei care au într-adevăr nevoie, cât mai rapid, de acest vaccin. Iar, până la imunizarea unui procent semnificativ din populație, tot #testarea rămâne cel mai eficient mijloc de combatere a pandemiei”, a conchis Marcel Ciolacu în postarea sa.

sursa:puterea

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).