iunie 24, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

UE își dorește ca certificatele de vaccinare să arate la fel în toate țările membre. Se va lucra la o formă standardizată

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Membrii Consiliului European au convenit să lucreze la o formă standardizată a certificatelor de vaccinare, astfel încât acestea să arate la fel în toate țările membre, potrivit site-ului oficial al CE. Ulterior se va stabili cum vor fi folosite acestea, a declarat președintele Consiliului European Charles Michel, în cadrul ședinței de joi.

„Credem că ar trebui să putem fi de acord asupra unor elemente comune care să fie incluse în certificatele de vaccinare în scopuri medicale. Și într-o etapă ulterioară vom stabili în ce circumstanțe vor putea fi utilizate aceste certificate”, a declarat Charles Michel, președintele CE.

Liderii UE s-au reunit joi, în sistem de videoconferință, într-o ședință a Consiliului European pentru a discuta despre coordonarea răspunsului la pandemia de COVID-19. Aceștia au împărtășit cele mai bune practici și au făcut schimb de opinii cu privire la testare, vaccinare și detectarea de noi variante ale virusului. Părerile privind necesitatea unor pașapoarte de vaccinare sunt împărțite printre liderii țărilor UE. Totuși, există o mare diferență între un certificat de vaccinare și un pașaport de vaccinare, cel din urmă făcând referire mai mult la posibilitatea de a călători în unele țări doar dacă ai fost vaccinat anti-COVID. Certificatul de vaccinare se referă mai mult la confirmarea faptului că ai fost vaccinat împotriva coronavirusului.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).