februarie 28, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Totul despre terenurile agricole ale lui Bill Gates

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 27 Second

Bill Gates este obiectul dezvăluirilor The Land Report. Care a dezvăluit că, după ani întregi de rapoarte că achiziționa terenuri agricole în locuri precum Florida și Washington, miliardarul și-a construit un portofoliu masiv.

Acest mare portofoliu de terenuri agricole al lui Gates cuprinde 18 state. Cele mai mari exploatații ale sale se află în Louisiana (69.071 acri), Arkansas (47.927 acri) și Nebraska (20.588 acri). În plus, el are o participație la 25.750 de acri de teren tranzitoriu de pe partea de vest a Phoenix, Arizona, care se dezvoltă ca o nouă suburbie. Potrivit cercetărilor The Land Report, terenul este deținut direct și prin entități terțe de Cascade Investments, vehiculul personal de investiții al lui Gates. Alte investiții ale Cascade includ compania de siguranță alimentară Ecolab, distribuitorul de mașini second-hand Vroom și Canadian National Railway.

Nu este singurul

Potrivit analiștilor, nu este pe deplin clar modul în care este utilizat terenul agricol al lui Bill Gates sau dacă vreunul dintre terenuri este pus deoparte pentru conservare. Cu toate acestea, există unele indicații că terenul ar putea fi utilizat într-un mod care să se alinieze valorilor fundației. Cottonwood Ag Management, o filială a Cascade, este membru al Leading Harvest, o organizație nonprofit care promovează standarde agricole durabile care prioritizează protecția culturilor, a solului și a resurselor de apă.

Gates nu este singurul miliardar pe lista The Land Report cu cei mai buni proprietari de terenuri agricole private. Cofondatorii companiei Wonderful Stewart și Lynda Resnick (cu o valoare netă: 7,1 miliarde de dolari) s-au clasat pe locul trei cu 190.000 de acri. Terenurile lor agricole produc mărfurile pentru mărcile lor, inclusiv mandarinele POM Wonderful, Wonderful Pistachios și Wonderful Halos.

sursa:puterea

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).