februarie 28, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ce spune ministrul Sănătății despre problemele de la platforma de programe pentru vaccin: Îmi cer scuze

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 46 Second

Platforma pe care se fac programările pentru vaccinarea anti-coronavirus a înregistrat de mai multe ori erori. Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu își cere scuze și dă asigurări că oamenii muncesc pentru a remedia eventualele probleme.

Întrebat despre probleme de la centrul de vaccinare de la Romexpo legate de platforma informatică, Vlad Voiculescu a spus: Da, am cerut un raport apropo de ce s-a întâmplat acolo. Înţelegerea mea este că au fost din nou probleme cu platforma informatică, respectiv cu Registrul Electronic Naţional de Vaccinare, probleme care au fost rezolvate în primele zeci de minute, dar asta a dus la o oarecare aglomeraţie pentru că a fost întârziere la primii care trebuiau să se vaccineze”.

Întrebat dacă poate garanta că problemele de la platforma pe care se fac programările vor fi remediate, Voiculescu a spus: „Nemulţumirea mea apropo de o anumită lipsă de funcţionalitate a platformei nu e niciun secret. Pe de altă parte, cu toată onestitatea, trebuie să recunoaştem că s-a muncit foarte mult şi în timp foarte scurt şi nu vorbim în niciun fel de rea credinţă sau de lipsă de competenţă din partea celor care au pus pe picioare într-un timp atât de scurt platforma. Ţin încă o dată să apreciez eforturile pe care le-a făcut STS şi echipa de acolo, îi cunosc, au muncit zi şi noapte pentru a îmbunătăţi lucrurile în mod continuu. În momentul acesta se munceşte în continuare pentru a îmbunătăţi lucrurile. Nu spun că totul este perfect, spun, din contră, că personal îmi cer scuze pentru lucrurile care nu au funcţionat, vă asigur că nu e nimeni care aşteaptă vara să meargă la plajă, ci mai degrabă oamenii muncesc din greu”.

De miercuri centrul Romexpo s-a transformat în centru de vaccinare. STS a semnalat câteva probleme la unul din punctele din Romexpo. Procesul de vaccinare a început cu întârziere din cauza unei persoane care nu a reţinut datele de autentificare.

„Sistemul informatic nu a înregistrat nicio problemă. Atât platforma informatică, precum şi tabletele din zona de înregistrare sunt funcţionale”, a transmis STS.

sursa:puterea

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).