iunie 24, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Sorin Cîmpeanu intervine în cazul profesorului care i-a cerut poze nud unei eleve: Cadrul didactic este anchetat, directoarea adjunctă a fost demisă

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 38 Second
Sorin Cîmpeanu
Un profesor de matematică de la Liceul Tehnologic ”Dimitrie Leonida” din Piatra Neamţ este acuzat că a hărţuit o elevă de la seral, căreia i-a cerut poze nud. Eleva a reclamat incidentul directoarei adjuncte care nu a luat măsuri şi a acuzat eleva că s-a înscris la un profil care nu ar fi potrivit pentru ea. Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat că profesorul este cercetat disciplinar, iar directoarea adjunctă a fost demisă.

Potrivit Rise Project, un profesor de matematică de la Liceul Tehnologic ”Dimitrie Leonida” din Piatra Neamţ este acuzat că a hărţuit o elevă de la seral.

Citește și: Anunț de ultimă oră al lui George Simion! Legea care va fi susținută de AUR

”Credeam că trimiţi o poză cu tine goală, că de matematică sunt sătul”, i-ar fi scris profesorul elevei.

Aceasta a reclamat incidentul directoarei adjuncte care a considerat că nu este problema şcolii, întrucât hărţuirea nu a avut loc în incinta şcolii, iar eleva este majoră.

Citește și: Groaznic! Activistul de mediu Daniel Bodnar ar putea rămâne paralizat

În plus, directoarea adjunctă a acuzat eleva că şi-a ales o clasă nepotrivită, respectiv profil de mecanică.

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat, marţi seară, la Digi 24, că directorul adjunct a fost demis, iar profesorul este cercetat disciplinar.

Citește și: Florin Cîțu ‘țopăie’ de fericire: ‘Banca Mondială confirmă: măsurile pe care le-am luat în contextul pandemiei COVID-19 clasează România în topul țărilor cu cele mai multe și aplicate măsuri din lume’

”I-a fost cerută demisia doamnei director adjunct care a încercat să ia apărarea acestui cadru didactic. Demisia produce efecte începând de astăzi. Doamna director adjunct Mihaela Zachman – care nu a considerat că este o problemă suficient de gravă – nu mai este director adjunct. În acelaşi timp, cercetarea disciplinară continuă şi se vor lua măsuri pe care le vom urmări îndeaproape. Repet: toleranţă zero pentru astfel de situaţii”, a declarat Sorin Cîmpeanu.

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).