februarie 28, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Valeriu Gheorghiță a explicat de ce nu vaccinează România mai multe persoane

0 0
1 min read
0 0
Read Time:58 Second
Valeriu Gheorghita
Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, susține că statul român vaccinează în ritmul actual, deoarece doar de atâtea doze dispune. Precizarea vine în contextul în care românii au manifestat un real interes pentru vaccinare, doar că nu sunt doze pentru toți în momentul de față.

Citește și: VIDEO – Moment CRUCIAL înainte de începerea școlilor – ziua în care se ia decizia finală! Klaus Iohannis: ‘Vom face o reevaluare’

„Nu sunt doze pentru că există un calendar de livrare de la Comisia Europeană cu fiecare companie. Cu Pfizer presupune să primim săptămânal procent din numărul de doze contracatate. Pentru ianuarie aveam 150.000. Din acest punct de vedere trebuie să fim în concordanță cu numărul de doze.

Vă spun ceea ce am făcut noi. Celelalte țări n-au păstrat doza de rapel și au folosit tot ce au avut. Compania Pfizer ne-a anunțat că numărul dozelor va fi mai mic cu 40%… Țări precum Danemarca au o reală problemă: nu mai au rapel. Însă recomandările ar fi ca vaccinul să fie în jurul zilei de 21. Au ales să folosească tot ce a venit, tocmai pentru a grăbi procesul”, a spus Valeriu Gheorghiță la Digi24.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).