September 25, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

VIDEO Vlad Voiculescu militează pentru un pașaport de vaccin: ‘În momentul acesta există limitări în străinătate’

0 0
1 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second
vlad voiculescu
Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, spune că ar prefera ca autoritățile să emită un certificat electronic celor care se vaccinează, care „să intre într-un wallet pe telefon”. E lavertizează că vor fi state care vor condiționa primirea pe teritoriul lor de certificarea vaccinării împotriva COVID19, relatează Mediafax.

„Eu cred că e o idee bună să ai un document care să ateste că te-ai vaccinat. Există deja un certificat. Eu, unul, aș prefera un certificat electronic. Dacă vreți să-i spuneți pașaport… Aș prefera să intre într-un wallet pe telefon. Nu vorbim despre limitarea unor drepturi, dar există discuții la nivel european. În România nu vor exista astfel de limitări, dar în străinătate, în momentul ăsta există limitări”, spune Vlad Voiculescu la TVR.

Citește și: VIDEO – Moment CRUCIAL înainte de începerea școlilor – ziua în care se ia decizia finală! Klaus Iohannis: ‘Vom face o reevaluare’

El dă ca exemplu de limitare certificarea unie testări la intrarea într-o țară.

”Nu poți să spui nu vreau să mă testez, dar vreau să mă duc în Grecia. dacă vrei să te duci în Grecia, te testezi. Existîă anumite state care pot impune restricții. Nu cred că se întâmplă aici”, conchide ministrul Sănătății.

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).