iunie 24, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Tensiuni majore între PNL și USR-PLUS: Mihai Chirica, atac furibund la adresa unui senator al alianței

0 0
3 min read
0 0
Read Time:2 Minute, 30 Second
Mihai Chirica Inquam Photos
Primarul PNL de Iași, Mihai Chirica, lansează un atac dur la adresa senatorului USR-PLUS, Marius Bodea, căruia îi cere să își depășească frustrările electorale și să revină la mandatul oferit de cetățeni.

Citește și: OFICIAL – Lista bolilor care sunt PRIORITATE ZERO la vaccinarea anti-Covid-19

”Mai puţină politică şi mai multă muncă, domnule Bodea!

Primarul Municipiului Iaşi, Mihai Chirica, îi cere public senatorului USR-PLUS Marius Bodea să îşi depăşească frustrările electorale şi să revină la munca pentru care a fost trimis în Parlament: aceea de a reprezenta interesele tuturor ieşenilor!

„Înfrânt de două ori la alegerile uninominale pentru Primărie şi Consiliul Judeţean, atât în 2016, cât şi în 2020, indiferent din partea cărui partid a candidat, domnul Marius Bodea se crede în continuare în campanie electorală. După primul său mandat în Camera Deputaţilor, unde a fost şi preşedinte al Comisiei pentru Transporturi şi Infrastructură, Iaşul nu a avut nimic de câştigat: nici susţinere pentru Autostrada A8, nici fonduri pentru proiectele locale şi regionale, nici suport pentru continuarea şoselei de centură. Acum, trimis din nou în Parlament, ca traseist de la PNL la USR, repetă aceleaşi greşeli ale trecutului: multă politică, puţină muncă!”, a declarat primarul Mihai Chirica, preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Iaşi.

În aceeaşi ordine de idei, acesta îşi exprimă şi nedumerirea cu privire la calitatea în care senatorul Marius Bodea emite public „condiţii” privind crearea unei coaliţii locale de centru – dreapta.

„Sunt surprins şi revoltat de faptul că un politician precum Marius Bodea îndrăzneşte să se erijeze în purtător de cuvânt al Alianţei USR-PLUS la Iaşi, în condiţiile în care nu îl legitimează nici rezultatele electorale, nici conduita morală, caracterul său exprimându-se plenar în urmă cu câţiva ani, în momentul în care îi aducea elogii deşănţate mentorului său penal, Relu Fenechiu”, a punctat primarul Mihai Chirica.

Dialogul între PNL şi USR-PLUS se aşază în limitele colaborării politice în interesul cetăţenilor, atât la nivel local, cât şi naţional, în ciuda unor interese personale ale unor politicieni speriaţi că rămân fără „muniţie electorală”. De aceea, primarul Mihai Chirica face apel la toţi parlamentarii de Iaşi, indiferent de culoarea politică, să facă front comun pentru proiectele Iaşului şi ale Moldovei.

„Ieri trebuia anunţat câştigătorul licitaţiei pentru realizarea studiului de fezabilitate şi a proiectului pentru tronsonul Ungheni – Iaşi – Târgu Neamţ din Autostrada A8. Atât ministrul USR al Transporturilor, Cătălin Drulă, cât şi secretarul Comisiei pentru Transporturi şi Energie din Senat, Marius Bodea, nu au spus nimic în legătură cu acest subiect! În schimb, preocuparea unora este să lanseze zilnic atacuri politicianiste şi la persoană. Este exact motivul pentru care unii pierd alegerile de fiecare dată: ieşenii vor să îi vadă pe politicieni muncind pentru comunitate, nu pentru cariera lor politică!”, a mai spus primarul Mihai Chirica.

PNL Iaşi rămâne fidel promisiunii făcută ieşenilor, aceea de a dezvolta Iaşul şi regiunea, şi de a respecta opţiunea electorală pentru o majoritate de centru – dreapta, care să genereze susţinere pentru proiectele majore ale comunităţii.”, scrie Mihai Chirica.

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).