ianuarie 25, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Mihai Tudose ia Guvernul peste picior: ‘Povești liberale cu zâne vaccinate’

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 57 Second
Mihai Tudose
Vicepreședintele PSD Mihai Tudose, fost premier, critică acțiunile Guvernului Cîțu de imunizare a populației cu noul vaccin anti-coronavirus și spune că guvernanții fac afirmații „de basm” legat de finalizarea vaccinării în 6-9 luni.Citește și: Guvernul Cîțu introduce ‘taxa pe ambalaj’: La cumpărături vei achita câte 50 de bani în plus pentru fiecare sticlă sau doză cu bere, apă, suc

„Povești liberale cu zâne vaccinate.

E ziua cu cel mai greu bilanț din noul an: au murit 156 de români din cauza Covid-19. Dumnezeu să-i odihnească! Un moment potrivit, crede Guvernul Neputinței, ca să-și ia un nou elan pentru vaccinare. Într-o campanie pe care profesorul Alexandru Rafila o descrie corect ca fiind solemnă și nu empatică. O campanie de vaccinare în care accentul se pune pe cifre, nu pe oameni. Păguboasă socoteală…

Așa aflăm că s-au risipit, până acum, 272 de doze de vaccin. Asta înseamnă 272 de bătrâni și bolnavi cronic neimunizați! Pentru că, din rațiuni de neînțeles, abia de vineri categoriile cele mai vulnerabile de populație pot fi vaccinate. S-au raportat, în schimb, 134.000 de vaccinați. Și ni se promit 1000 de centre, fiecare cu o capacitate de a injecta câte 150 de persoane pe zi. Adică am avea 150.000 de vaccinați/zi. Strict teoretic însă! Pentru că autoritățile se grăbesc să adauge că n-avem atâtea vaccinuri disponibile.

Deci problema ar fi la livrare, nu la organizare! Să meargă Vlad Voiculescu (dacă are timp între două declarații de basm despre cum vrea el să termine vaccinarea în 6 sau maxim 9 luni!!!!!!) să vadă la fața locului, în județe, ce efort înseamnă organizarea unui centru de vaccinare, cu spațiile de depozitare și compartimentare conforme normelor de protecție. Dar de ce trebuie improvizate acum, în plină iarnă, de pe o zi pe alta? Nu știați că vine vaccinarea? Nu pentru asta v-ați pregătit toată toamna?

E evident stadiul în care ne aflăm din scandalul în coaliția de guvernare, pe tema care-i doare cel mai rău de fapt: cine plătește pentru centrele de vaccinare? În timpul ăsta, România reală e întruchipată de bătrânul batjocorit în genunchi, pe holul spitalului din Corabia. Sau oare Cîțu crede că acel sărman om în acea poziție se ruga pentru sănătatea Guvernului?!?”, a scris Mihai Tudose, pe pagina sa de Facebook.

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).