mai 6, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

SURPRIZĂ la concursul de RECRUTARE pentru Poliția Animalelor, 16 pe loc: pe ce POSTURI se bat cei mai mulți candidați

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second
Politia Animalelor
Este concurență mare pentru locurile scoase la concurs pentru posturile de la Poliția Animalelor, pentru fiecare post fiind depuse, în medie, 16 cereri.

În perioada de înscriere, au fost primite mai mult de 16 cereri, în medie, pentru fiecare post scos la concurs, prin încadrare directă din sursă externă, pentru structurile de protecția animalelor, anunță Poliția Română.

Cea mai mare concurență este pe posturile de agent de poliție, fiind primite peste 23 de cereri, în medie, pentru fiecare post scos la concurs.

Citește și: Infectarea cu coronavirus după VACCINARE, absolut normală – Șefa Societății de Epidemiologie EXPLICĂ fenomenul

Peste 4.300 de cereri de înscriere au fost depuse de persoane care vor candida pe unul dintre cele 264 de posturi de ofițeri și agenți de poliție, scoase la concurs prin încadrare directă din sursă externă, pentru structurile de protecția animalelor.

Astfel, au fost primite 2.984 de cereri de înscriere pentru cele 129 de posturi de agent de poliție scoase la concurs și 635 de cereri pentru cele 49 de posturi de ofițer de poliție.

De asemenea, au fost primite 699 de cereri de înscriere la concurs pentru cele 86 de posturi de ofițer de poliție cu specializarea medic veterinar.

În această perioadă, se desfășoară activitatea de validare a candidaturilor și probele eliminatorii de concurs, urmând ca, la data de 23 ianuarie 2021, să se desfășoare proba scrisă.

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).