ianuarie 20, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

ULTIMA ORĂ: Se redeschid parțial restaurantele și cinematografele din Sibiu

2 min read
Read Time:1 Minute, 26 Second
masa restaurant
Restaurantele, cafenelele, cinematografele, sălile de spectacole şi cele de jocuri de noroc din Sibiu se deschid, de sâmbătă, în limita a 30% din locuri, după ce rata de infectare din oraş a ajuns la 2,17 la mie, potrivit News.ro. Pe de altă parte, în judeţ mai sunt 18 localităţi unde rata de infectare depăşeşte 3 la mie, cea mai mare incidenţă fiind în oraşul Miercurea Sibiului, respectiv 6,05, scrie News.ro.

Citește și: Dana Budeanu a ales Fătălăul Anului 2020

Autorităţile din Sibiu au actualizat, sâmbătă, lista localităţilor în funcţie de incidenţa cumulată în ultimele 14 zile. Municipiul Sibiu, oraş care a fost chiar şi în carantină pentru patru săptămâni, a ajuns la incidenţa cumulată de 2,17 la mie, motiv pentru care ”organizarea şi desfăşurarea activităţii în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte este permisă cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului”.

De asemenea, ”pentru o perioada de 14 zile, activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi /sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor este permisă fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului şi în intervalul orar 6,00 – 23,00”.

În plus, ”pentru o perioada de 14 zile, activitatea cu publicul a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc este permisă fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului”.

Măsurile sunt valabile deocamdată până în 15 ianuarie.

Judeţul Sibiu are, sâmbătă, incidenţa cumulată de 1,52 la mie, 18 localităţi fiind în continuare în scenarul roşu. Dintre acestea, cea mai mare rată de infectare este în oraşul Miercurea Sibiului, respectiv 6,05.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).