iunie 25, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Raed Arafat: Mă deranjează jignirile care mi se aduc. Încerc să nu mă cobor la nivelul lor

0 0
1 min read
0 0
Read Time:55 Second
Raed Arafat
Șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat, sâmbătă, la Antena 3, că îl deranjează jignirile care i se aduc de când este implicat în deciziile guvernamentale pentru combaterea pandemiei de coronavirus, dar încearcă să nu se coboare la nivelul acestora. Arafat a făcut referire și la unele lucruri care s-au spus despre el în seara de Revelion. Reamintim că Dana Budeanu a declarat pe 31 ianuarie, seara, la Antena 3, că Raed Arafat este „Fătălăul Anului”.

Arafat a spus sâmbătă seara că minte cine spune că nu este afectat de lucrurile care se spun despre el în spațiul public.

  • „Încerc sa raman deasupra acestui lucru, sa nu intru in polemici, sa nu cobor la nivelul celor care fac asemenea lucruri. Au fost atacuri si jigniri care nu-si au locul. Chiar si in seara de Revelion au existat anumite….Si fara Arafat, tot se vor gasi oamenii care sa ia deciziile corecte. Pandemia a aratat ce este mai bun la oameni dar a aratat si ce este mai rau la unii”, a afirmat Raed Arafat la Antena 3.
  • sursa:stiripesurse
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).