ianuarie 24, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Grecia înăspreşte restricţiile impuse în contextul crizei COVID: măsurile vor intra în vigoare pe 3 ianuarie

0 0
1 min read
0 0
Read Time:57 Second

Grecia va înăspri, începând de duminică, restricţiile impuse în contextul crizei sanitare, astfel că magazinele, librăriile şi saloanele de cosmetică, cărora le-a fost permis să se redeschidă în perioada sărbătorile, vor fi din nou închise.

Citește și: Decizie controversată: Un dosar de corupţie în care apare omul de afaceri Frank Timiş, clasat de justiția senegaleză .

Guvernul a anunţat că noile restricţii vor fi impuse pentru următoarele şapte zile.

Noile restricţii vor intra în vigoare pe 3 ianuarie, de când va fi aplicată şi una de mobilitate pe timpul nopţii, care va începe la ora 21:00, cu o oră mai devreme decât până acum.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a spus că aceste măsuri au fost luate astfel încât pe 11 ianuarie să fie posibilă redeschiderea şcolilor.

Grecia, unde a început campania de vaccinare împotriva Covid-19 în urmă cu o săptămână, a raportat până în prezent aproximativ 140.000 de cazuri şi peste 4.880 de decese asociate.

La nivel mondial, numărul de contaminări a depăşit duminică 84 de milioane, iar cel al deceselor asociate se apropie de 1,83 de milioane, potrivit datelor Universităţii Johns Hopkins

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).