ianuarie 19, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ludovic Orban îi dă replica lui Dacian Cioloș: ‘Este necesară luarea unor decizii care să ne reprezinte în egală măsură’

2 min read
Read Time:1 Minute, 24 Second

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că este necesară „armonizarea” opiniilor între partenerii de coaliție, după ce copreședintele USR PLUS Dacian Cioloș a spus că este nemulțumit de prezența lui Sorin Câmpeanu în Guvern.

„Aş prefera să nu comentez, vom discuta aceste lucruri cu partenerii noştri. Eu cred că, înaintea oricărei poziţionări publice a unui lider din coaliţie, este necesar dialogul, este necesară armonizarea poziţiilor şi este necesară luarea unor decizii care să ne reprezinte în egală măsură”, a declarat Orban.

Întrebat dacă Cioloş şi-a manifestat dezacordul în legătură cu anumite numiri în noul Executiv, liderul liberal a amintit că miercuri seară Cabinetul condus de Florin Cîţu a primit votul de învestitură din partea Parlamentului.

„Astăzi, Parlamentul Românei a învestit Guvernul. Cred că acesta este cel mai important lucru. Parlamentarii celor trei formaţiuni politice şi de asemenea parlamentarii din grupul minorităţilor naţionale au avut încredere în acest Guvern şi au învestit Guvernul. Asta este vestea zilei de astăzi. Putem fi siguri că odată Guvernul învestit, un Guvern cu puteri depline, va avea capacitatea să ia deciziile care erau necesare pe final de an”, a arătat Orban.

Copreşedintele USR PLUS Dacian Cioloş a afirmat miercuri că, la fel ca o mare parte a societăţii civile, şi el are „o nemulţumire cu privire la prezenţa lui Sorin Câmpeanu în Guvern”.

„Şi eu, personal, am o nemulţumire cu privire la prezenţa lui Sorin Câmpeanu în Guvern. Îl cunosc de multă vreme, dar felul în care a acţionat politic şi profesional în ultimii ani e departe de ceea ce cred că ar trebui să fie un parcurs politic decent şi o referinţă pentru educaţia din România”, a scris Cioloş pe Facebook.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).