ianuarie 23, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Joe Biden, promisiune care poate îngropa economia americană: În prima zi de mandat anulează o decizie luată de Trump

0 0
1 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second
Joe Biden
Preşedintele ales al SUA, Joe Biden, a promis, sâmbătă, că Statele Unite vor reveni în Acordul de la Paris de luptă împotriva modificărilor climatice în prima zi a mandatului său la Casa Albă, relatează AP, potrivit news.ro.“Statele Unite vor reveni în Acordul de la Paris în prima zi a mandatului meu de preşedinte. Voi începe imediat să lucrez împreună cu omologii mei din lume pentru a face tot ce este posibil, inclusiv convocarea liderilor economiilor importante pentru un summit privind clima în primele mele 100 de zile de mandat”, a afirmat Biden.

Mai mult de 70 de lideri mondiali participă astăzi la întâlnirea virtuală la care se caută soluţii pentru reducerea emisiilor şi care are loc la a cincea aniversare a Acordului climatic de la Paris.

Preşedintele american în exerciţiu Donald Trump a catalogat modificările climatice drept o farsă şi a retras Statele Unite din Acordul de la Paris de luptă împotriva modificărilor climatice. Revenirea SUA în acord ar putea fi o lovitură pentru economia americană, care va trebui să treacă prin schimbări radicale pentru a reduce emisiile poluante.

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).