ianuarie 23, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Adrian Năstase nu uită nici după 16 ani: PMP, scos din jocul parlamentar, cu ‘arma’ care l-a făcut pe Băsescu preşedinte în 2004

0 0
1 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

Adrian Năstase, fost preşedintele PSD, afirmă că Partidul Mişcarea Populară a eşuat în atingerea pragului electoral la alegerile parlamentare din cauza listelor suplimentare, la fel cum Traian Băsescu a câştigat preşedinţia în 2004.

„In 2004, la alegerile prezidentiale, in primul tur de scrutin, nu au fost acceptate listele suplimentare. La presiunile unor ONG-uri si cu naivitatea (probabil) a unor colegi de la PSD, pentru turul doi, s-au acceptat aceste liste (desi asta insemna schimbarea regulilor in timpul jocului).

Chiar si asa, eu am castigat in toate circumscriptiile electorale, cu exceptia Bucurestiului, unde a „castigat” Băsescu, cu o diferentă mare. Explicatia – probabil vi-o amintiti – listele suplimentare si cozile imense pentru aceste liste la Gara de Nord si la Aeroportul Otopeni! Asa a „castigat” alegerile, atunci, Basescu.

Iată ca acum, după 16 ani, listele suplimentare nu au mai jucat in favoarea lui Băsescu. ICCJ a respins contestatiile PMP de examinare a listelor suplimentare din Bucuresti. Asa incat partidul lui Băsescu -PMP -, care a obtinut 4,86%, respectiv 4,93%, la aceste alegeri, nu va intra in parlament.

Concluzia – Băsescu nu a reusit să-i mai păcălească, incă o dată pe romani. Poate că e vorba si de justitie imanentă…”, scrie Adrian Năstase pe blog.

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).