ianuarie 26, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Evadare ca-n filme – Trei tineri au fugit de la Centrul Educativ Târgu Ocna, unul dintre ei este încă în libertate

0 0
1 min read
0 0
Read Time:57 Second

Trei tineri care executau măsuri educative privative de libertate la Centrul Educativ Târgu Ocna au evadat joi seara, unul dintre aceştia, în vârstă de 17 ani, condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de viol, fiind în continuare căutat de forţele de ordine, a informat instituţia, potrivit AGERPRES.

Joi, 10.12.2020, în jurul orei 18,30, s-a constatat că trei persoane internate în Centrul Educativ Târgu Ocna au părăsit, fără drept, unitatea. Două dintre acestea au fost capturate, cu operativitate, în proximitatea Centrului. Pentru persoana internată Bumbu Bogdan Mihăiţă, în vârstă de 17 ani, sancţionat cu măsura educativă a internării într-un centru educativ, pentru săvârşirea infracţiunii de viol, se continuă măsurile de căutare”, se arată într-un comunicat al Centrului Educativ Târgu Ocna.

Potrivit sursei citate, în vederea capturării tânărului au fost dispuse mai multe măsuri, printre care sesizarea Poliţiei Staţiunii Târgu Ocna, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, informarea Inspectoratul General al Poliţiei Române, Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră Române, Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, precum şi suplimentarea echipelor proprii cu personal al Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna şi al Penitenciarului-Spital Târgu Ocna.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).