ianuarie 26, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE Intervenție în FORȚĂ a polițiștilor: AU ÎNCĂTUȘAT o femeie și doi bărbați care consumau alcool și nu purtau mască

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second
politisti interventie
Polițiștii bucureșteni au intervenit, vineri după-amiază, în zona Gării de Nord, acolo unde au observat mai multe persoane care consumau alcool și nu purtau mască. Doi bărbați și o femeie au devenit violenți când au fost luați la întrebări de polițiști, astfel că a fost nevoie de intervenția în forță pentru a-i putea încătușa.În jurul orei 16:00, polițiștii de la Secția 3 Poliție au observat în zona „coloane” de la Gară de Nord, trei persoane, doi bărbați și o femeie , care consumau băuturi alcoolice și, implicit, nu purtau masca de protecție.

Polițiștii i-au luat la întrebări, dar, pe parcursul discuțiilor, cele trei persoane au început sa vocifereze, devenind agresive verbal și fizic.

Nu s-au conformat recomandărilor echipajului de poliție, fapt pentru care a fost necesară imobilizarea și conducerea la subunitatea de poliție.

Cele 3 persoane au fost sancționate contravențional, conform Legii nr. 61 din 1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, pentru consum de băuturi alcoolice în spațiul public, tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și în conformitate cu prevederile Legii nr. 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu amenzi de 4.600 de lei.

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).