ianuarie 20, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Marius Budăi, despre Florin Cîțu: Mireasa rătăcită se întoarce

2 min read
Read Time:1 Minute, 19 Second

Deputatul Marius Budăi (PSD) a transmis miercuri, despre decizia PNL de a-l propune premier pe Florin Cîțu, că „mireasa rătăcită se întoarce”, cu referire la momentul de la începutul anului când Florin Cîțu a fost desemnat premier de Klaus Iohannis dar a renunțat la mandat cu câteva ore înainte de votul de învestitură din Parlament.

Citește și: Rareș Bogdan: ‘Vom propune ca PNL să aibă 10-11 miniştri, USR-PLUS 5-6 miniştri, iar UDMR doi miniştri’

„Aflăm acum că mireasa rătăcită se întoarce. Sunteți siguri domnilor de la PNL și USR că premierul dezertor Cîțu nu o să-și păteze rochița de mireasă și să fugă din nou?”, a scris Marius Budăi pe Facebook.

„USR și PNL au țipat în campanie că vor eliminarea pensiilor speciale și introducerea în lege a principiului ,, fără penali în funții publice!” Demagogia a durat puţin. La numai două zile după alegeri au abandonat totul. PNL a refuzat din nou să vină în Parlament pentru ca legile să fie adoptate, iar USR a tăcut complice. În acest moment nici PNL şi nici USR nu se mai grăbesc să adopte legea privind impozitatea pensiilor speciale şi nici pe cea care ar impune principiul ,,fără penali în funcţiile publice”. Biroul permanent al Senatului nu s-a putut întruni pentru că reprezentanții PNL n-au venit la serviciu, deși anunțaseră că o fac. Este dezgustător cinismul liderilor PNL şi USR care se pregătesc intens să intre la guvernare și nici măcar nu simulează interesul pentru temele cu care și-au mințit și păcălit electoratul”, a adăugat acesta.

sursa:stiripesurse

 

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).