mai 6, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Lia Olguţa Vasilescu: Este prima oară după foarte mulţi ani când votez ‘contra’

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 36 Second
Olguta Vasilescu

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu (PSD), a declarat, duminică, la ieşirea de la urne, că după foarte mulţi ani a votat „contra” şi i-a îndemnat pe români să iasă la vot, pentru că timp de patru ani nu va mai fi niciun ciclu electoral și „de asta vor avea parte patru ani de acum de acum înainte”.

Citește și: Momente incredibile în plenul CSM: Klaus Iohannis s-a ridicat şi a plecat, refuzând să le răspundă magistraţilor/ VIDEO

„Cred că este prima oară după foarte, foarte mulţi ani când votez ‘contra’. Şi votez contra celor care nu înţeleg că avem nişte sărbători religioase şi copiii noştri au dreptul să se bucure de ele. Votez contra celor care nu înţeleg că o lege promulgată şi votată de Parlament trebuie aplicată. Şi când spun asta mă gândesc la pensionari, care nici până în acest moment nu au putut să se bucure de prevederile noii legi şi mai ales nu s-a început recalcularea tuturor dosarelor care înseamnă o nouă formulă de calcul şi automat creşteri pentru pensii. Votez împotriva celor care ne spun că trebuie să ne dezvoltăm, dar în acelaşi timp prevăd pentru Oltenia 0 km de autostradă şi 0 km de cale ferată”, a spus Lia Olguța Vasilescu.

Ea i-a îndemnat pe cetăţeni să iasă la vot, pentru că „aşa cum votează acum, de asta vor avea parte în următorii patru ani”.

„Eu îi îndemn pe toţi craiovenii să iasă la vot, pentru că în următorii patru ani nu va mai fi niciun ciclu electoral şi cum votează acum, de asta vor avea parte patru ani de acum de acum înainte. Deci, craioveni şi români, ieşiţi la vot!”, a declarat Vasilescu.

Ea a votat la o secţie amenajată la Grădiniţa „Petrache Poenaru” din Craiova, împreună cu soţul ei, europarlamentarul Claudiu Manda, preşedintele PSD Dolj, şi cu Laura Vicol, candidat PSD pentru Camera Deputaţilor.

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).