ianuarie 26, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

A început a DOUA zi de vot în diaspora: românii din Noua Zeelandă merg la urne

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 33 Second
alegeri parlamentare
A doua zi a votării în străinătate la alegerile pentru Senat şi Camera Deputaţilor a început la ora 20,00 (ora României), când s-a deschis secţia de votare organizată la Auckland, Noua Zeelandă. La ora 22,00 (ora României), va începe a doua zi a votării şi la secţiile de votare organizate în Canberra, Melbourne şi Sydney, urmate de secţiile de votare din Adelaide (22,30 ora României) şi Brisbane (ora 23,00 ora României), relatează Agerpres.

A doua zi a votării în străinătate va continua cu deschiderea secţiilor organizate în Seul şi Tokyo (ora 24,00 ora României), Perth, Shanghai, Hong Kong, Beijing, Manila, Kuala Lumpur şi Singapore (ora 1,00 ora României).

Până în prezent, prima zi a votării s-a încheiat în 48 de secţii din Noua Zeelandă, Australia, Republica Coreea, Japonia, China, Filipine, Malaezia, Republica Singapore, Republica Indonezia, Regatul Thailandei, Vietnam, Kazahstan, India, Sri Lanka, Pakistan, Turkmenistan, Uzbekistan, Afganistan, Armenia, Azerbaidjan, Emiratele Arabe Unite, Georgia, Sultanatul Oman, Iran, Arabia Saudită, Belarus, Etiopia, Irak, Kenya, Kuweit, Qatar, Federaţia Rusă, Turcia.

Cetăţenii români cu domiciliul sau reşedinţa în străinătate pot vota la alegerile parlamentare din 2020 la oricare dintre cele 748 de secţii organizate în străinătate, sâmbătă şi duminică.

Secţiile de votare sunt deschise între orele 7,00 şi 21,00 (ore locale), cu posibilitatea prelungirii votării până cel mult la ora 23,59 în cazurile în care mai există alegători care la ora 21,00 se află la sediul secţiei de votare sau se află la rând în afara sediului secţiei de votare, pentru a intra în localul de vot.

Alegătorii români din străinătate au la dispoziţie o linie telefonică pentru obţinerea de informaţii utile privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor parlamentare în străinătate: 0040214312065. Linia telefonică, cu tarif normal, este disponibilă permanent în perioada 3 decembrie, ora 8,00 – 7 decembrie, ora 20,00.

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).