ianuarie 24, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

13 ofițeri de poliție și 33 de agenți de poliție au fost avansați în gradul profesional următor înaintea îndeplinirii stagiului minim

0 0
1 min read
0 0
Read Time:39 Second

Cu prilejul Zilei Naționale a României, 13 ofițeri de poliție și 33 de agenți de poliție au fost avansați în gradul profesional următor înaintea îndeplinirii stagiului minim.

Prin dispoziția șefului Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, cu ocazia Zilei Naționale a României – 1 Decembrie, pentru merite excepționale în activitatea profesională, un număr de 46 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, au fost avansați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

Poliţiştii dâmbovițeni s-au remarcat în mod deosebit în realizarea misiunilor încredințate și vor continua să-și îndeplinească atribuțiile ce le revin cu imparțialitate, echidistanță și corectitudine.

Conducerea I.P.J Dâmbovița a adresat felicitări colegilor avansați pentru reușitele profesionale obținute, chiar și în condițiile actuale și a transmis tuturor polițiștilor mult succes în carieră.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).