ianuarie 20, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ramona Ioana Bruynseels, întrebări pentru Klaus Ioahnnis, înainte cu o zi de alegerile parlamentare: ‘Cum vă veți asuma asta?’

2 min read
Read Time:1 Minute, 5 Second
Ramona Ioana Bruynseels
Ramona Ioana Bruynseels, candidat PPU-SL la Senatul României, îi adresează președintelui Klaus Iohannis 2 întrebări, cu o zi înainte de alegerile parlamentare.”Cu o seară înainte de ‘minunatele’ alegeri de mâine, în calitate de fost candidat la președinția României, îndrăznesc să îl întreb pe domnul președinte Klaus Werner Iohannis două lucruri:

1) Domnule Președinte, ținând cont de faptul că Dvs. ați fost principalul promotor al organizării alegerilor de mâine, dacă cumva numărul cazurilor de infectări crește în urma zilei de mâine și ținând cont de faptul că ATI-urile din întreaga țară sunt la capacitate maximă, vă asumați eventualele decese care pot să apară? Cum vă veți asuma asta dacă Doamne ferește se întâmplă acest lucru?

Klaus Iohannis continuă campania: întâlnire cu Nicușor Dan și vizită la pompieri

2) După alegeri, odată ce vă veți vedea cu Guvernul Dvs (dacă națiunea română dorește să se întâmple asta), Dvs, în calitate de “părinte” al acestui popor, veți continua să faceți diferențe între “copiii Dvs.”, considerându-i în continuare pe doi dintre ei (PNL și USR) buni și pe ceilalți răi?

Eu mă rog Bunului Dumnezeu și Sfântului Nicolae să vă dea multă înțelepciune, bunătate și dragoste în suflet.

Dragoste față de poporul român și de oameni, domnule președinte!”, a scris, pe Facebook, Ramona Ioana Bruynseels.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).