ianuarie 17, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

RĂMÂI ÎN SUFLETELE NOASTRE, GHINIS! Mesaj EMOȚIONANT transmis de colectivul Poliției Locale Târgoviște!

2 min read
Read Time:1 Minute, 6 Second

Doliu în Poliția Locală Târgoviște.

Un polițist local în vârstă de 50 de ani din cadrul Poliției Locale a municipiului Târgoviște a murit în urma complicațiilor apărute după ce a fost infectat cu COVID-19. Bărbatul se afla internat în secția ATI a spitalului județean de urgență din Târgoviște. Din primele informații se pare că acesta prezenta și comorbiditați, având diabet și ceva probleme cu ficatul. Din păcate, acesta a pierdut lupta cu virusul. Aceasta nu poate fi decât o dovadă destul de clară că poliţiştii, prin natura misiunilor pe care le desfăşoară, sunt expuşi la a fi infectaţi cu acest tip de virus.

Colectivul Poliției Locale Târgoviște a transmis un mesaj emoționant pe pagina facebook: 

”Zi neagră pentru noi, polițiștii locali. Colegul nostru, Longin Ghinescu, de la Serviciul Circulație, a încetat din viață după o săptămână de luptă chinuitoare cu virusul perfid. Ne-a fost alături, în linia întâi, a muncit, a fost dedicat, un exemplu și un coleg bun cu fiecare. 

Nu găsim cuvintele potrivite pentru a ne exprima durerea, a plecat la nici 50 de ani dintre noi. Dumnezeu să te odihnească în pace și să aibă grijă de tine, acolo în Împărăția Lui. Regrete eterne și sincere condoleanțe familiei.

Noi nu te vom uita, rămâi în sufletele noastre, Ghinis!…a transmis Poliția Locală Târgoviște

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).