September 25, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

CERCETAŢI PENTRU COMITEREA A ZECE INFRACŢIUNI DE FURT

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

Luni, 23 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au identificat doi tineri, ambii în vârstă de 20 de ani, bănuiţi de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt, fapte comise pe raza sectorului 3.

Din datele şi probele administrate în cauză de poliţiştii Secţiei 11 Poliţie, în colaborare cu poliţişti ai Secţiei 23, a rezultat presupunerea rezonabilă că, în perioada august-noiembrie a.c., doi bărbaţi, de 20 de ani, ar fi sustras de la mai multe autoturisme capacele ornamentale ale roților.

Astfel, în sarcina celor doi bănuiţi s-a reţinut că în perioadele 31 august /05 septembrie a.c., 04/05 septembrie.a.c. şi 25/26 septembrie a.c., ar fi sustras, prin demontare, capacele ornamentale ale unor maşini parcate pe raza sectorului 3. De asemenea, s-a mai stabilit că, în perioadele 13/14 octombrie a.c. şi 16/19 octombrie a.c., bănuiţii ar fi sustras capacele ornamentale de la alte două maşini parcate la adrese din acelaşi sector. În urma extinderii cercetărilor, în sarcina celor doi tineri s-a mai reţinut că în luna noiembrie a.c., respectiv în noaptea de 07/08, ar fi sustras capacele ornamentale de la alte cinci autoturisme parcate la diferite adrese din sectorul 3.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 11 Poliţie, sub aspectul săvârșirii a 10 infracțiuni de furt și furt calificat, cu cei doi aflaţi sub măsura controlului judiciar, într-o altă cauză.

Sursa foto: smarttools.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).