decembrie 6, 2020

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Vaccinul, masca și distanțarea. Elitele ne vor în „lockdown” și-n 2021

3 min read
Read Time:2 Minute, 44 Second

În tumultul creat de anunțul Pfizer, care trâmbițează despre un vaccin anti-Covid în proporție de 90% eficient, lumea a trecut cu multă ușurință peste o declarație dată de Anthony Fauci. Vorbind la CNN, directorul Institutului Național de alergii și Boli Infecțioase a spus că omenirea poate va scăpa de noul coronavirus, dar nu și de purtatul măștii de protecție și de distanțarea fizică! „Masca va fi în continuare necesară, la fel și distanțarea”, zice Fauci.

Cum vine asta? După aproape un an de documentare și cercetare, somitățile Americii anunță că trebuie să rămânem ascultători și să păstrăm distanțarea și-n 2021. Chiar dacă vaccinul va fi distribuit la scară largă, asta nu înseamnă și că scăpăm. Sau scăpăm de Covid, dar poate urmează alt virus și, de fapt, despre asta e vorba în îndemnul lui Fauci.

Criza care aduce Marea Resetare

Cu ani în urmă, la o reuniune a elitei globale, David Rockefeller mulțumea editorilor de presă pentru sprijinul și înțelegerea arătate. Instaurarea Noii Ordini Mondiale nu se poate face fără ajutor din partea presei, așa că mass-media a primit o mapă de prezentare și o foaie de parcurs, iar restul a venit de la sine. Globaliștii și-au așteptat timpul, iar în 2020 s-a dat startul ofensivei finale. „Marea Resetare” deja a început, la Davos, în ianuarie, doar va fi „printată” o altă foaie de parcurs.

„Suntem recunoscători celor de la Washington Post, New York Times, Time Magazine și altor mari publicații ale căror directori au participat la întâlnirile noastre și, timp de aproape 40 de ani, au respectat promisiunile de discretie. Ar fi fost imposibil pentru noi să dezvoltăm un plan pentru lume dacă am fi fost în lumina publicității în tot acest timp. Azi, lumea este mai sofisticată și pregătită să mărșăluiască spre un guvern mondial. Suveranitatea supranațională a unei elite intelectuale și a bancherilor mondiali este cu siguranță preferabilă autodeterminării naționale practicate în secolele trecute. Unii chiar cred că facem parte dintr-o cabală secretă, lucrând împotriva intereselor superioare țărilor. Am fost caracterizați «internaționaliști» care conspiră cu alții pentru a construi o structură politică și economică globală. Dacă asta e acuzația, sunt vinovat și sunt mândru de asta” – David Rockefeller.

Pentru ca planul de instaurare a Noii Ordini Mondială să nu întâmpine piedici, era nevoie de o criză globală precum Covid-19. Problema e că acum se urmărește ca efectele sociale ale acestei pandemii să devină un mod de viață cu care vom trăi de acum încolo. Iar îndemnul este transmis către „receptori” chiar de medicii/cercetătorii aflați pe statul de plată al Big Pharma, tocmai pentru a întări mesajul.

Întrebat dacă odată vaccinat îți poți scoate masca de protecție și nu mai trebuie să păstrezi distanța față de cei din jur, Anthony Fauci a răspuns: „Aș recomanda că nu este cazul, trebuie să aveți în continuare o zonă de protecție suplimentară. Evident, cu un vaccin eficient într-o proporție de 90%, te-ai putea simți mult mai încrezător, dar aș recomanda oamenilor să nu renunțe la masca de protecție doar pentru că s-au vaccinat”. Cu alte cuvinte, fie vaccinul nu garantează nicio imunitate în fața virusului, fie mai urrmează ceva pentru noi, care va necesita în continuare să rămâne în „lockdown” și-n 2021.

sursa:national

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).