September 17, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Trump nu pleacă în linişte de la Casa Albă: oamenii preşedintelui le cer cetăţenilor să „se ridice” împotriva restricțiilor

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

Doctorul Scott Atlas, unul dintre consilierii lui Donald Trump pe probleme de sănătate, deci şi în chestiuni ce ţin de pandemia generată de COVID-19, le-a cerut americanilor din Michigan să se „ridice” împotriva noilor restricții COVID-19 anunțate de guvernatorul democrat Gretchen Whitmer.

Ce a scris consilierul lui Trump pe Twitter?

Singura modalitate să oprim asta este dacă oamenii se ridică împotriva măsurilor. Primiți ceea ce acceptați”, a scris Scott Atlas, care a adăugat două hashtaguri #FreedomMatters și #StepUp.

Care sunt restricţiile ce intră în vigoare de miercuri?

Un nou set de restricții intră în vigoare în SUA, de miercuri, pentru a stopa răspândirea coronavirusului, inclusiv închiderea temporară a școlilor, închiderea restaurantelor și limitarea întâlnirilor la domiciliu la cel mult 10 persoane. Noile restricții sunt impuse pentru trei săptămâni.

Cine este doctorul Scott Atlas?

Atlas a fost un membru controversat al grupului de lucru pentru coronavirus al lui Trump. Acesta s-a alăturat echipei în luna august. Acest consilier are opinii controversate, cum ar fi neîncrederea în eficiența măștilor de protecție și promovarea ideii de „imunitate de grup„.

SUA, peste 1 milion de infecţii în noiembrie

SUA au raportat peste un milion de infecţii noi doar în luna noiembrie, iar sistemul de sănătate abia mai face faţă în unele părţi ale ţării. În consecinţă, autorităţile din mai multe state au introdus un nou set de măsuri de distanţare socială pentru a controla numărul de cazuri.

sursa:national

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).