iunie 24, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Gabriela Firea, după ce UE a criticat închiderea şcolilor: ‘Este o palmă usturătoare pe care Comisia Europeană i-o dă lui Ludovic Orban’

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second
Gabriela Firea
Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea afirmă, vineri seară, că apelurile de redeschidere a şcolilor au fost justificate, aşa cum a arătat şi Comisia Europeană care a transmis că trecerea la învăţământul la distanţă riscă să agraveze inegalităţile deja mari în România. ”Este o palmă usturătoare pe care Comisia Europeană i-o dă lui Ludovic Orban, care a generalizat închiderea tuturor şcolilor din România, chiar în ziua în care OMS Europa recomanda statelor UE să nu închidă şcoli”, a transmis Firea.

”Comisia Europeană confirmă că apelurile noastre pentru redeschiderea şcolilor au fost justificate şi că încăpăţânarea Guvernului Orban de a închide toate şcolile din România riscă să compromită total educaţia elevilor şi să agraveze inegalităţile sociale dintre elevii din ţara noastră. Este o palmă usturătoare pe care Comisia Europeană i-o dă lui Ludovic Orban, care a generalizat închiderea tuturor şcolilor din România, chiar în ziua în care OMS Europa recomanda statelor UE să nu închidă şcoli, pentru a nu risca să aibă «o generaţie covid pierdută»”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Gabriela Firea.

Potrivit acesteia, ”după raportul CE şi recomandările OMS Europa, cu atât mai aberantă şi mai de neînţeles este îndârjirea cinică a lui Orban de a închide şcolile pentru copii, dar de a le deschide pentru alegerile dorite cu ardoare de partidul său”.

Comisia Europeană a publicat pe 12 noiembrie Monitorul anual al educaţiei şi formării în care este subliniat că trecerea la învăţământul la distanţă riscă să agraveze inegalităţile deja mari în România.

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).