noiembrie 26, 2020

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

BREAKING NEWS Solicitare verificare antiplagiat teze doctorat rector si prorectori ai Universității Valahia din Târgoviște

2 min read
Read Time:1 Minute, 8 Second

Având în vedere legătura strânsă dintre cunoscutul caz BARANGA LAURENȚIU și Universitatea Valahia din Târgoviște, redacția noastră a preluat inițiativa lansată pe contul public de facebook al prorectorului Universității, domnul profesor universitar MILOIU MARIAN SILVIU.

Ieri, 22.10.2020, am solicitat în scris doamnei rector al Universității, conferențiar universitar LAURA MONICA GORGHIU, ca până pe data de 28.10.2020, să ne pună la dispoziție în format electronic, toate tezele de doctorat aparținând rectorului, fostului rector și respectiv actualilor prorectori ai Universității, în forma pe care au avut-o la data susținerii.

Considerăm că nu este ceva foarte greu de realizat pentru doamna rector, tezele fiind de altfel publice, deci nu ar avea nici unul dintre cei nominalizați vreun motiv de a nu ni le pune la dispoziție.

Cum am spus și la începutul articolului, inițiativa a fost preluată de noi de la prorectorul MILOIU MARIAN SILVIU, care era foarte indignat de cazul BARANGA și legătura cu Universitatea Valahia, iar noi, dorim cu această ocazie, să arătăm tuturor că acel caz a fost un caz izolat, rar, și că la conducerea Universității sunt cadre didactice pregătite, care nu au furat startul și au înșelat statul.

Vă vom ține la curent cu demersul nostru, având convingerea că cei din conducerea Universității nu au nimic de ascuns și vor da curs solicitării.

Vă prezentăm alăturat solicitarea.

Sursa:stirimuntenia

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).