noiembrie 25, 2020

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Marcel Ciolacu: ‘Da, suntem pregătiți să preluăm guvernarea’ + Precizări despre pensii, alocații și gigacalorie

2 min read
Read Time:1 Minute, 11 Second

Marcel Ciolacu a anunțat, joi seara, cu mai puțin de o lună și jumătate înainte de alegerile parlamentare, că PSD este gata să revină la Palatul Victoria, la numai un an de zile de când a pierdut puterea, după moțiunea de cenzură care a demis-o pe Viorica Dăncilă.

Liderul PSD a precizat și că de la 1 ianuarie, în toată țara, gigacaloria nu va mai fi subvenționată, precizând că nivelul de trai a scăzut. Ciolacu a anunțat că dacă PSD ajunge iar la putere, va pune în aplicarea legea pensiilor și majorarea alocațiilor pentru copii.

”Da, suntem pregătiți să preluăm guvernarea. Vom veni cu programe, săptămâna viitoare, pentru fiecare domeniu în parte. De aceea avem specialiști pe liste. De aia nu pot dormi eu noapte că duduie economia! A scăzut nivelul de trai, oamenii nu mai au din ce să trăiască!

Dacă ajungem la guvernare, vom respecta legea pensiilor, le vom mări cu 40%. La fel și cu alocațiile, vor respecta legea și le vom dubla. Și ei vor fi obligați să le mărească, așa cum scrie în lege.

De la 1 ianuarie nu mai au voie primarii să subvenționeze gigacaloria. Nu mai au voie să subvenționeze, Uniunea Europeană interzice. Este posibil un astfel de scenariu (n.r. să fie proteste ca în Bulgaria, unde plata la încălzire ajunsese să fie jumătate din veniturile unei familii).”, a declarat Marcel Ciolacu, la România TV.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).