decembrie 5, 2020

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Președintele Senatului cere DEMISIA de urgență a premierului Ludovic Orban

1 min read
Read Time:52 Second

Președintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, solicită demisia premierului Ludovic Orban după ce l-a numit în funcție pe șeful Oficiului de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor, un om care între timp a fost dovedit că și-a falsificat actele de studii.

”Impostura, risc de securitate națională

Premierul Orban trebuie să își asume prin demisie, numirea, prin Hotărârea de Guvern nr. 746/3.09.2020, în fruntea Oficiului de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor a unui falsificator care să controleze tranzacțiile financiare ale României.

Să nu uităm că începând cu luna ianuarie a acestui an, Oficiul are atribuții de monitorizare și blocare în timp real a tranzacțiilor financiare asupra cărora există suspiciuni de spălare de bani sau finanțare a terorismului.

De ce s-a făcut o astfel de numire și în ce măsură situația a afectat interesele și parteneriatele strategice ale României?

Numirea în fruntea unei instituții cheie a statului român a unei persoane percheziționate astăzi pentru fals intelectual, reprezintă o problemă de securitate națională”, scrie Robert Cazanciuc.

 

sursa:stiripesurse

 

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).