IOHANNIS sare în apărarea Guvernului ORBAN: „Nu poate fi acuzat de management defectuos!”

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 30 Second
IOHANNIS sare în apărarea Guvernului ORBAN: „Nu poate fi acuzat de management defectuos!”

 

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, referindu-se la intenţia PSD de a depune o moţiune de cenzură la mijlocul lunii august, că Guvernul Orban nu poate fi acuzat de management defectuos, susţinând că social-democraţii au acţionat în Parlament „cu un cinism inimaginabil, doar pentru a câştiga câteva voturi”, informeză Agerpres.

În cadrul conferinţei de presă de miercuri de la Palatul Cotroceni, preşedintele a fost întrebat de jurnalişti ce părere are despre intenţia PSD de a depune o moţiune de cenzură la mijlocul lunii august împotriva Guvernului Orban.

„Pur formal, sigur, moţiunea de cenzură este un instrument la îndemâna Opoziţiei, atunci când Guvernul este acuzat de management defectuos. Daţi-mi voie să vă spun că, după părerea mea, acest Guvern Orban nu poate fi acuzat de management defectuos. S-au descurcat foarte bine, este un Guvern puternic minoritar, care a reuşit să vină cu un buget pe anul curent, care a reuşit să gestioneze epidemia în starea de urgenţă, care reuşeşte acum să gestioneze lucrurile curente, care gestionează în continuare multele, multele treburi publice care acum, având această pandemie în prim-plan, poate nu se văd aşa de bine. Deci, argumente obiective pentru a acuza Guvernul, după părerea mea, nu există”, a explicat Iohannis.

El a adăugat că faptul că urmează alegeri locale şi parlamentare îi determină pe unii să acţioneze ” excesiv de politicianist”.

„Însă există ceva de ce trebuie să ţinem cont, sunt două chestiuni: faptul că vom avea alegeri, şi locale, şi parlamentare, ne face să credem că unii acţionează excesiv de politicianist. Pe de altă parte, PSD a dat dovadă vie că acţionează în Parlament cu un cinism inimaginabil, doar pentru a câştiga câteva voturi. În această notă văd eu anunţurile repetate ale PSD-ului că va veni cu moţiune de cenzură”, a afirmat şeful statului.

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Iohannis dă vina pe români pentru situația COVID-19: "Peste noapte, nu apare niciun specialist la DSP"

  Klaus Iohannis consideră cu doar cetățenii sunt vinovați pentru numărul tot mai mare de cazuri pe care România îl înregistrează în ultimele două luni. Președintele precizează că medicii și Guvernul nu poartă nicio vină, deși peste 3.700 de cazuri de coronavirus s-au înregistrat în rândul cadrelor medicale, tocmai pentru […]

Ai un pont ? 0761011011