Presedintele PSD Dambovita, Corneliu Ștefan neagă informațiile precum că Dumitru Coarnă ar apărea pe listele de parlamentare ale PSD Dâmbovița

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 15 Second

Corneliu Ștefan, deputat și președinte al PSD Dâmbovița, infirmă informațiile apărute în spațiul public precum că liderul sindicatului polițiștilor, Dumitru Coarnă, va avea un loc de deputat pe lista PSD Dambovita la alegerile parlamentare din acest an. Deputatul declară că nu îl cunoaște pe acest om, nu a stat niciodată de vorbă cu dânsul și nici nu a negociat vreo funcție sau vreun loc pe listele PSD Dâmbovița.

”Profețiile ministrului de Interne, Marcel Vela, se adeveresc precum măsurile economice ale guvernului din care face parte. Mai grav este că revelațiile ministrului liberal au început să fie luate în serios și de presa on-line. Într-un material apărut într-o astfel de publicație, se anunță că pe listele PSD Dâmbovița, pentru Camera Deputaților, o să apară numele lui Dumitru Coarnă, liderul de sindicat al polițiștilor din SNPPC.

Această tentativă de manipulare face parte dintr-un joc politic murdar și a apărut ca urmare a disperării care a început să-i cuprindă pe liberali.

Dezmint ferm această informație, nu îl cunosc personal pe domnul Dumitru Coarnă, nu am avut nicio discuție cu dânsul și, sub nicio formă, acesta nu se va regăsi pe vreo listă a PSD DÂMBOVIȚA. Avem membrii de partid foarte bine pregătiți, bine ancorați în realitățile și nevoile județului nostru.

Îngrijorător pentru domnul Vela ar trebui să fie faptul că distinșii liberali de Dâmbovița se pregătesc să dea mâna în județ cu PRO România…a declarat în exclusivitate pentru StiriMuntenia președintele PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan.

sursa:stirimuntenia
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Liderii politici s-au înțeles: ALEGERILE locale se vor desfășura pe 27 septembrie

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, la finalul ședinței Biroului Permanent Național (BPN) că este de acord cu data de 27 septembrie pentru alegerile locale. Întrebat, joi, într-o conferință de presă, dacă este acord cu propunerea privind alegerile locale pentru data de 27 septembrie, președintele interimar PSD, […]

Ai un pont ? 0761011011